Asuntohaku

Ei hakuun osuvia vapaita huoneistoja. Voit silti jättää hakemuksen. Tutustu kohteeseen ja huoneistoihin.

Etsitään kohteita

,

,

hakuehtoihisi osuva asunto vapaana tai vapautumassa
hakuehtoihisi osuvaa asuntoa vapaana tai vapautumassa, esim.

, m2, €/kk

Ei hakuun osuvia vapaita huoneistoja. Voit silti jättää hakemuksen. Tutustu kohteeseen ja huoneistoihin.

Rannikkokaupunki Turku sykkii elämää

Suomen Turku, maamme ensimmäinen pääkaupunki sijaitsee länsirannikolla. Turun linna ja tuomiokirkko ovat tunnetuimpia turistikohteita.

Turun keskusta on rakentunut molemmille puolille Aurajokea. Keskustassa onkin mukava käveleskellä, sillä nähtävää riittää ja etäisyydet ovat pieniä. Jokirannan ympäristö on eloisa alue, jossa on nähtävää ja koettavaa. Rantaravintolat ja kahvilat sekä vanhat purjelaivat houkuttavat nauttimaan historiallisesta miljööstä. Joenrantaa pitkiin voi kävellä myös tutustumaan Suomen historialliseen Turun linnaan.

Turku on opiskelijakaupunki: täältä löytyy kolme yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua. Turku tunnetaan myös kulttuurikaupunkina: se oli vuonna 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Turkuun pääsee maitse, meritse ja ilmateitse. Turun satama on vilkas kauppa- ja matkustajalauttasatama ja junaraiteita pitkin tai linja-autolla pääsee vaivattomasti pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Turussa on myös lentokenttä.

Turun suurimmat saaret Hirvensalo ja Ruissalo ovat kauniita maisemiltaan. Hirvensalon kaakkoisosassa on Friskalanlahti, joka on yksi parhaimmista lintuvesistöistä. Ruissalon lehdot kuuluvat kansalliseen lehtojensuojeluohjelmaan. Ruissalossa on myös kasvitieteellinen puutarha. Ruissalo on suosittu virkistysalue.

Missä asuisin Turussa?

Luonto, palvelut, oppilaitokset, hyvät kulkuyhteydet. Turussa kaikki on lähellä ja valittavanasi on monia mielenkiintoisia ja viihtyisiä asuinalueita.

Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin m2-koteihin.