Asuntohaku

Ei hakuun osuvia vapaita huoneistoja. Voit silti jättää hakemuksen. Tutustu kohteeseen ja huoneistoihin.

Etsitään kohteita

,

,

hakuehtoihisi osuva asunto vapaana tai vapautumassa
hakuehtoihisi osuvaa asuntoa vapaana tai vapautumassa, esim.

, m2, €/kk

Ei hakuun osuvia vapaita huoneistoja. Voit silti jättää hakemuksen. Tutustu kohteeseen ja huoneistoihin.

Vantaalla asut aina lähellä luontoa

Suomen neljänneksi suurin kaupunki Vantaa tarjoaa urbaania asumista luonnon lähellä. Lentokentästään tunnettu kaupunki sisältää useita viihtyisiä ja luonnonläheisiä asuinalueita hyvien kulkuyhteyksien päässä. Matka taittuu Vantaan sisällä ja lähikuntiin helposti niin paikallisbusseilla kuin junallakin. Vantaan sisäistä poikkiliikennettä nopeuttaa vuonna 2015 käyttöönotettu kehärata. Liikkuminen paikasta toiseen onnistuu myös kattavan pyörätieverkoston avulla. Asuminen tässä kaupungissa sopii kaikille lapsiperheistä yksineläjiin ja M2-Kodit auttavat sinua löytämään parhaat vuokra-asunnot Vantaalta.

Monipuolista asumista Vantaalla

Vantaa muodostuu useista esikaupunkimaisista lähiöistä ilman varsinaista keskustaa ja kaupunki on etenkin lapsiperheiden suosiossa sen monipuolisuuden vuoksi. Rauhalliset asuinalueet ovat mainio paikka kasvattaa lapsia ja samalla kaikki palvelut ovat lähellä. Työpaikkojakin riittää, sillä yritys- ja logistiikkakeskus on sijoittunut kehä III:n varrelle, lentokentän läheisyyteen. Kehä III:n varrelta löytyy myös suuri viihde- ja ostoskeskus. Lyhyen matkan päästä M2-Koteja löytyy muun muassa PakkalanLeinelän sekä Tammiston alueilta.

Vantaalla on helppo rentoutua luonnon rauhassa. Täältä löytyy niin Nuuksion kansallispuisto kuin useiden jokien varsilla risteileviä pyöräily- ja lenkkeilyreittejä. Monien M2-Kotien ulko-ovelta voit astua suoraan luonnon helmaan. Luonnon lisäksi Länsi-Vantaa tarjoaa risteyskohdat julkisilla kulkuvälineillä useaan suuntaan, täällä oma auto ei ole aivan välttämätön. M2-Kotien Vantaan vuokra-asuntoja löytyy muun muassa MyyrmäestäMartinlaaksosta ja Hämeenkylästä.

Vantaa on tunnettu myös useista taide-, kulttuuri- kuin tiedekeskuksista. Kulttuurin nälkää voi tyydyttää ympäri Vantaata, Tiedekeskus Heureka tarjoaa kuitenkin melkoisen herkkupalan Tikkurilassa. M2-Koteja löytyy Tikkurilasta ja Jokiniemestä, läheltä kaikkea. Hieman pohjoisempana HakunilanAsolan, Nissaksen, IlolanSimonkylän tai Metsolan asuinalueet ovat rauhallisia ja perheläheisiä asuinalueita.

Millaiseen asuntoon muuttaisin Vantaalla?

Oletko kiinnostunut asumisesta lähellä työpaikkaasi tai oppilaitostasi? Vai kiinnostaako sinua enemmän hyvät ostosmahdollisuudet tai vaikkapa rullaluistelureitit? Meiltä M2-Kodeilta löytyy vuokra-asunnot Vantaalta eri kokoisina ja eri sijainneista. Meillä voit asua kompaktisti yksiössä, mukavasti kaksiossa tai suuremmissakin perheasunnoissa. Valikoimastamme löytyy niin viihtyisiä rivitaloja, pohjaratkaisuiltaan tilavia 70-luvun kerrostaloja kuin värikkäitä, moderneja kerrostaloja. Tutustu siis vapaisiin vuokra-asuntoihimme Vantaalla ja lähetä hakemuksesi jo tänään!